Bemutatkozás

Cégünk ( korábban : Policoop – Finn Szauna Kft. ) több mint három évtizede foglalkozik szauna építéssel, szaunakályha, tartozékok és alapanyagok forgalmazásával, illetve egyedi gyártású szauna kabinok helyszíni szerelésével.

A szaunázás:

A szaunázásnak nagyon sok jótékony hatása van amiről már biztosan nagyon sokat olvashattunk és hallhattunk. Azonban azt el kell mondani, hogy a különböző típusú szaunáknak más-más hatásai vannak az emberi szervezetre. Ha bizonytalanok vagyunk abban, hogy melyik lenne az igényeinknek leginkább megfelelő szauna, akkor olvassa el ismertetőinket, melyekből megtudhatja, hogy az egyes szaunatípusok (pld. infraszauna) milyen előnyökkel bírnak.

Ha kiválasztotta a számára leginkább megfelelő finn szaunát, vagy infraszaunát, akkor kérjen tőlünk árajánlatot, amelyből a tökéletesen igényeire szabott szauna megvalósításának minden költségét megtudhatja!

Irodánk:

Irodánk a III. kerület Reményi Ede utca 1-3. vörösesbarna irodaház II. emeletén található. Kollégáink örömmel segítenek bármilyen szaunázással, szauna építéssel kapcsolatos kérdéssel fordul hozzánk, de számos kiegészítő, mint a dézsák, kanalak , szaunakályhák, kályhakő és szaunaillat is megvásárolható.

Webáruház:

Webáruházunk széles választékban kínál szaunakiegészítőket, kályhákat, tartozékokat, amelyekkel az ügyfeleink kényelmesebbé, élvezetesebbé tehetik a szaunázást. A választékban megtalálhatóak a finn szaunázáshoz szükséges alapvető kiegészítők, mint például a dézsák, kanalak, szaunalepedők, illatok.

Galéria