Rólunk

Rólunk

Cégünk ( korábban : Policoop - Finn Szauna Kft. ) több mint három évtizede foglalkozik szaunák építésével, szaunakályhák, tartozékok és alapanyagok forgalmazásával, illetve egyedi gyártású szauna kabinok, helyszíni szerelésével.

Partnerünk, a finn HARVIA OY - mely 72 országra kiterjedő exportjával Európa vezető szauna gyártója - kiváló termékei és a mi sokéves tapasztalatunk biztosítja szaunáink magas színvonalát és hosszú élettartamát.

Több ezer ügyfelünk mellett, számos közületi intézményben is minket választottak, mert hagytuk magunkat átformálni és a múlt valamint a jelenkori térben tökéleteset alkotni. Kreatív hatással van ránk a tér, fény és a színek, melyeket különféle tárgyakkal tudunk egy térben elhelyezni. Milyen hatással vannak ránk a terek, a fény, a színek, a tárgyak? Fontos számunkra az interakció, hogy megfelelően alakítsuk életterünket, s ezen keresztül életminőségünket.

Együtt dolgozunk, mint interior tervező, belsőépítész, tervező, formatervező. A Finn Szauna Kft. mögött az egyik legtapasztaltabb csapat működik, akik képesek egyben látni a végeredményt és ezt letudja fordítani a részletmegoldásokra.

A legelső kérdésektől bizalommal kereshet minket, csak úgy mint szaunázás után.

  • testimonial

    Kiss Balázs

    A finnszaunával olyan minőségi szolgáltatást kaptam amivel még több vendéget tudtam magamhoz hozni.

  • testimonial

    Kozma Tibor

    Nekem bejött, és a vendégek is nagyon szeretik

Árajánlatkérés