Híreink

blog image
Miért fontos, hogy szakemberre bízza a szauna építést?
Dátum: 2017-10-24Kategória: Felnött női

Nagyobb családoknak vagy baráti társaságoknak kifizetődő lehet egy saját szauna építés vagy építtetés, főleg, ha a hely, és az anyagi forrás is adott hozzá. Valamint üzleti szempontból is fontos egy szauna. Hiszen egy jó szauna szinte bármilyen vendéglátó egységet, konditermet, éttermet, szépségszalont, kozmetikát, fürdőt vagy szállodát is feldob, és segít újabb vendégeket, ügyfeleket szerezni.

Egy szauna tehát jó befektetés, érdemes belevágni. Azonban ahogyan egy házat sem úgy kezdünk el építeni, hogy fogunk egy ásót, kiássuk az alapot, aztán lesz, ahogy lesz, egy szauna építése is sokkal nagyobb körültekintést kíván ennél. Attól függően, hogy szauna kályhával felfűthető finn szaunában, vagy pedig az áramellátásról üzemeltethető infra szaunában gondolkozik, számtalan veszélyforrás leselkedik Önre, családjára és a vendégeire akkor, ha nem megfelelően épült meg a szauna. Márpedig nyilvánvalóan Ön semmi esetre sem szeretné veszélyeztetni sem a családtagjai, sem a vendégei egészségét.

Akár Budapesten, akár vidéken tervezi a szauna beszerzését tehát, érdemes alaposan megszerveznie és átgondolnia a folyamatot. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen alapanyagot szerez be: azon túl, hogy természetesen csakis kiváló minőségű, tökéletesen száraz fa lehet megfelelő a szauna építéshez, a speciális kezelőanyagokról is gondoskodni kell. A szauna kályha pedig egy, kimondottan erre a célra készült fűtőtest: nyilvánvalóan egy fából készült épületet, melyet rendszeresen magas hőmérsékletre hevítünk, nem lehet egy hagyományos kályhával befűteni! Ha pedig infraszaunát szeretne, akkor ugyanez igaz az azt fűtő elektromos berendezésekre: hiszen extrán nagy igénybevételnek lesznek kitéve. Már pedig egy rövidzárlat, egy elektromos hálózati probléma okozta sérülés akár halálos is lehet!

Nem akarjuk riogatni Önt, bár a veszélyekkel nem árt tisztában lenni. A szauna építtetést azonban nem csak azért érdemes profi és tapasztalt szakemberekre bízni, hogy elkerüljük a balesetveszélyt. Hiszen egy profikkal építtetett szauna alkalmas olyan helyekre is, ahová egy kész szaunát lehetetlenség megvásárolni, illetve maguknak sem tudnának oda összeeszkábálni egyet. Nem kell túl extrém dolgokra gondolni, hiszen ilyen lehet például egy tetőtéri helyiség, egy sarok vagy forduló, esetleg egy eredetileg pincének, padlásnak vagy mosókonyhának szánt terület, vagy akárcsak maga az udvar, ahová egy önálló kis házként képzelhető el a szauna. Mindezek egy profi szauna építő cégnek nem okoznak gondot, így az Ön álma is megvalósulhat, bármilyen speciális adottságú helyiség is áll rendelkezésére, melyet fel tud erre a célra áldozni!

Mi több, egy profi építőbrigád hatalmas terhet vesz le az Ön válláról. Ha megbízik bennünk, átvállaljuk a szauna építés teljes munkafolyamatát az anyagbeszerzéstől a beépítésen át a karbantartásig. Ezzel pedig rengeteg időt, pénzt és idegeskedést spórolhat. Amellett persze, hogy egy kiváló minőségben elkészült, esztétikailag és funkcionálisan is tökéletes, a családja vagy a vendégei speciális igényeit pontosan kielégítő, illetve a helyiség adottságait is nagyszerűen kihasználó szaunája lesz, mely árban sem tér el a kész, ámde silányabb megoldásoktól. Keressen bennünket bátran!

Megosztás:
Árajánlatkérés