Híreink

blog image
Épített vagy kész szauna? Mikor melyiket válasszam?
Dátum: 2017-08-29Kategória: Nincs

Nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szaunázás kis hazánkban is. A szauna mindenkinek kiváló választás, aki frissülni, regenerálódni szeretne, esetleg a szaunázás folytán lezajló méregtelenítéssel veszítene a súlyából. De a szauna azoknak a családoknak is hasznos befektetés lehet, ahol a család bármelyik tagja hajlamos a felső-légúti megbetegedésekre, azaz gyakran éri utol őt például a nátha vagy az arcüreg-gyulladás.

Akár finn szaunát építtessen - természetesen szauna kályhával -, akár az infra szaunára essen a választása, esetleg a kész szauna megvásárlása mellett döntsön is, biztosan nem jár rosszul. Dönteni azonban nehéz, hiszen mindegyiknek más az előnye. Mi az épített szauna mellett tettük le a voksunkat, lássuk, miért!

Ha épített szaunát választ – legyen az akár finn, akár infra szauna –, hozzá egyedileg kiválasztott szauna kályhával, akkor egy teljesen saját, az igényeinek, lehetőségeinek és a pénztárcájához szabott szauna megoldás kerül majd az otthonába. Épített szauna esetén nagyon sokféle alapanyag közül van lehetőség választani, attól függően, hogy hogyan gondolja, melyikben érzi majd leginkább otthonosan magát, melyikben tud majd leginkább ellazulni, melyik illik leginkább otthonába.

A helyiség adottságának megfelelően egy épített szauna képes arra, hogy maximálisan kihasználja a rendelkezésére álló teret. Ha például egy sarokba, vagy éppen a tetőtérbe a tető alá szeretné, hogy kerüljön a szauna, az építtetés esetén ez is megoldható. Elképzelhető továbbá az is, hogy a szauna egy teljesen különálló helyiség legyen, mondjuk egy kis ház az udvaron, így senkit nem zavar majd a tevékenységünk, és sokkal könnyebben lehetséges az ellazulás is, elvonulva a ház, a család és a kisgyermekek hangoskodásától. A különálló kis házban lévő szauna építtetésnél továbbá még az is fontos szempont lehet, hogy sokkal egyszerűbb kiszellőztetni és kiszárítani, amikor arra van szükség. Illetve természetesen a tisztítása is egyszerűbb és praktikusabb. Ha tehát megtehetjük, és van elég hely ehhez az udvarunkon, érdemes a szaunából egy különálló kis építményt építtetni.

Sokan azért aggódnak a szauna építés miatt, illetve azért vásárolnak kész szaunát, mert szerintük a szauna építtetés rengeteg szervezéssel, utánajárással jár, de Önnek nem kell a munkafolyamat menete miatt aggódnia. Cégünk több évtizedes tapasztalatával Önnek is teljes körűen megszervezi a szauna építést. Honlapunk segítségével, illetve telefonon vagy e-mailben, kérjen ingyenes árajánlatot, vagy helyszíni felmérést. 
Az alapanyagokat is természetesen cégünk biztosítja, illetve mindenféle további utánajárástól és szervezési feladattól is megkíméli Önt.

Önnek tehát nincs más dolga, ha épített szaunát szeretne, mint felkeresni cégünket akár a honlapunkon keresztül, akár telefonon, akár személyesen, és igényelni a szauna építés szolgáltatását. Innentől kezdve pedig, cégünk minden további feladatot átvállal Ön helyett, ami a szauna építéssel kapcsolatos.

Megosztás:
Árajánlatkérés